Κορυφή και περιμένει η Σίτι (vid)

από AllAboutARIS

Με γκολ των Στέρλινγκ-Αγουέρο οι Citizens καθάρισαν (2-0) την Μπράιτον και πέρασαν στην 1η θέση, περιμένοντας το Τσέλσι-Λίβερπουλ. Ξέσπασε η Εβερτον, κράτησε στον πάτο τη Νιουκάστλ η Εβερτον.

Γνωρίζοντας ότι είτε οι Λονδρέζοι είτε οι Reds θα χάσουν βαθμούς, ή και οι δύο αν έρθουν ισόπαλοι, η Μάντσεστερ Σίτι έπρεπε απλά να είναι σοβαρή υποδεχόμενη την Μπράιτον για να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα. Και ακριβώς αυτό έκανε, με τους Στέρλινγκ και Αγουέρο να βάζουν ένα σε κάθε ημίχρονο για το τελικό 2-0, με το οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε προσωρινά (;) στην κορυφή της Premier League.

Η Σίτι, όπως είναι λογικό, είχε από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην Μπράιτον που αμυνόταν συνεχώς, ελπίζοντας να αντέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τελικά άντεξε 29 λεπτά, αφού σε εκείνο το σημείο ο Σανέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Στέρλινγκ… μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τους Citizens να κλειδώνουν το τρίποντο στο 65′, όταν ο Αγουέρο άνοιξε στον Στέρλινγκ, αυτός επέστρεψε στον Αργεντίνο και το πλασέ του κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα Άρθρα