"Καθάρισε" ο Μοράτα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

H Τσέλσι τα… χρειάστηκε απέναντι στην Βίντι

Δύο στα δύο για την Τσέλσι στον 12ο όμιλο του Europa League, με υπογραφή του Άλβαρο Μοράτα, με τους Άγγλους να χρειάζονται 70 λεπτά αγώνα για να καταβάλλουν την ουγγρική ομάδα.

Mε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της η Τσέλσι, προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, ωστόσο, βρήκε μπροστά της το… τείχος των παικτών της Βίντι, αναγκάζοντας τους Άγγλους να ολοκληρώσουν το πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ισόπαλοι 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαουρίτσιο Σάρι «έριξε» στην αναμέτρηση τον Εντέν Αζάρ και η Τσέλσι έγινε πιο επιθετική, με τον Άλβαρο Μοράτα να λύνει τον… γόρδιο δεσμό για τους Λονδρέζους, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας της Βίντι στο 70ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη έκανε το δύο στα δύο στην φάση των ομίλων του Europa League, ενώ οι Ούγροι γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους, παρά το καλό πρόσωπο που παρουσίασαν απέναντι στους Άγγλους.

Τσέλσι: Κέπα, Ζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Παλμιέρι, Φάμπρεγκας, Λόφτους-Τσικ (66′ Μπάρκλεϊ), Κόβατσιτς, Πέδρο (54′ Αζάρ), Γουίλιαν (74′ Μόουζες), Μοράτα.

Βίντι: Τούιβελ, Βινίσιους, Γιούχαζ, Στοπίρα, Φιόλα, Νεγκό, Νικόλοφ, Μιλάνοφ (83′ Χότζιτς), Χάτζιτς (83′ Πατκάι), Χούστι (77′ Κόβατς), Σκέποβιτς.

 
 

Προτεινόμενα Άρθρα