Ντόρτμουντ με… τρέλα (vid)

από AllAboutARIS

Η απίστευτη Ντόρτμουντ πέτυχε ξανά τέσσερα γκολ από αλλαγές και με χατ τρικ του Αλκάθερ κέρδισε με ανατροπή με 4-3 την Άουγκσμπουργκ στο 95′!

Αυτή η Ντόρτμουντ τρελαίνει κόσμο! Η ομάδα του Φαβρ ήταν και πάλι κακή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκανε απίθανα πράγματα. Αλκάθερ και Γκέτσε ήρθαν από τον πάγκο, για να πετύχουν μαζί τέσσερα γκολ και με χατ τρικ του Ισπανού στο 95’ να έρθει η νίκη με 4-3 επί της Άουγκσμπουργκ!

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Φινμπόγκασον να κάνει το 0-1 στο 22’ και την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται στην επανάληψη. Στο 62’ ο Αλκάθερ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ύστερα από ασίστ του Σάντσο έκανε το 1-1, όμως στο 71’ μία αδράνεια στην άμυνα των Βεστφαλών έδωσε τη δυνατότητα στον Μαξ να κάνει το 1-2. Ο Αλκάθερ, όμως, “χτύπησε” ξανά στο 80’ ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο για το 2-2, ενώ στο 84’ ο Γκέτσε έκανε το 3-2! Η Άουγκσμπουργκ, όμως, βρήκε ξανά την ισοφάριση με κεφαλιά του Γκρέγκοριτς ύστερα από κόρνερ, όμως στο 95’ ο Αλκάθερ με απευθείας φάουλ έκανε το 4-3 και λύτρωσε την Ντόρτμουντ, που παραμένει στην κορυφή!

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ντιαλό, Ζαγκαντού, Ακάντζι, Χακίμι, Βίτσελ, Βάιγκλ (77’ Γκέτσε), Ρόις, Σάντσο, Μπρουν Λάρσεν (69’ Γκερέιρο), Φίλιπ (59’ Αλκάθερ)

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Λούτε, Φράμπεργκερ, Γκούβελεουβ, Χίντερεγκερ, Μαξ, Κεντίρα, Μπάιερ (64’ Γκέτσε), Χαν (75’ Μοράβεκ), Καϊούμπι, Γκρέγκοριτς, Φινμπόγκασον (83’ Κόρδοβα)

Προτεινόμενα Άρθρα