Μέγα σκάνδαλο! "Έπνιξαν" τις μολότοφ και "τιμώρησαν" με πρόστιμο τον Π.Α.Ο.Κ.

από AllAboutARIS

Στο ίδιο έργο θεατές για μία ακόμη φορά. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Π.Α.Ο.Κ., παρά το γεγονός ότι πριν το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΑΡΗ, έγιναν επεισόδια με ρίψεις μολότοφ, από τις οποίες τραυματίστηκε αστυνομικός.

Από τιμωρία της έδρας ως και αφαίρεση βαθμών προβλέπει ο νόμος για τέτοια επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ παρ’ όλα αυτά, επέλεξε για όλα τα παραπάνω να “τιμωρήσει” τον Π.Α.Ο.Κ. με χρηματικό πρόστιμο, αφού και οι εκθέσεις της αστυνομίας ήταν “δεν ήξερα, δεν άκουσα”. Όπως πάντα φυσικά σε σχέση με τον συμπολίτη

Για μία ακόμη φορά, ο Π.Α.Ο.Κ. ευνοείται και την γλιτώνει με πρόστιμα της πλάκας, αλλά στην Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να το…παίζουν αδικημένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Ραζβάν Λουτσέσκου χρηματική ποινή ύψους 28.000€ για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, οι οποίες κατέστησαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέο.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 15.000€ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Άρης).

Προτεινόμενα Άρθρα