Ετοιμάζει μεταγραφή "βόμβα" στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

από Γιώργος Γκάτος

Τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς ετοιμάζεται να φέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Σερβίας με το Μαυροβούνιο με την μεταγραφή του να κοστολογείται πάνω από 80.000.000 ευρώ.

Μπορεί η καρέκλα του Πορτογάλου τεχνικού στους “κόκκινους διαβόλους” να έχει αρχίσει να τρίζει ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα ψάχνοντας μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον 23χρονο χαφ της Λάτσιο  Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Ωστόσο όπως αναφέρουν από την Αγγλία για να αφήσει ο παίκτης την Ρώμη και να μετακομίσει στο Μάντσεστερ θα χρειαστεί να πέσουν στο τραπέζι 80.000.000 ευρώ, καθώς οι απαιτήσεις των “αετών” για τον παίκτη είναι υψηλές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sun” ο Special One ο οποίος είχε ρωτήσει το καλοκαίρι για την απόκτηση του Σέρβου με την απάντηση που έλαβε να κάνει λόγο για αστρονομικά ποσά διαθέτει ένα αβαντάζ στην προσπάθεια του αυτή.

Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι γνωρίζει τον μάνατζερ του παίκτη Ματέγια Κέζμαν, τον οποίο και είχε ως παίκτη στην Τσέλσι, με τις σχέσεις τους να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, με τον Μουρίνιο να περιμένει όπως είναι φυσικό την βοήθεια του προκειμένου ο Σάβιτς να φορέσει την φανέλα των “κόκκινων διαβόλων”.

Προτεινόμενα Άρθρα