Όταν ο Γιουνές, σκόραρε κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. (vid)

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι προ των πυλών και ο Χάμζα Γιουνές θέλει να επιστρέψει στα γκολ. Το AllAboutARIS ανατρέχει στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και θυμάται το τέρμα που πέτυχε ο Τυνήσιος, μέσα στην Τούμπα.

Στα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ. παίζει σπουδαίο ρόλο η αποφασιστικότητα, η θέληση, η μαχητικότητα και η προσωπικότητα των παικτών. Ο Πάκο Ερέρα, προετοιμάζει με τέτοιον τρόπο την ομάδα του, ώστε αυτή να μπορέσει να βγάλει όλα τα παραπάνω στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και περιμένει από τα βαριά του χαρτιά να βγούνε μπροστά και να κάνουν την διαφορά. Ένας παίκτης από τον οποίον περιμένει πολλά ο Καταλανός κόουτς, είναι ο Χάμζα Γιουνές. Ο φορ του ΑΡΗ σκόραρε τελευταία φορά στην αναμέτρηση με την Τρίπολη και στόχος του είναι να επιστρέψει στα γκολ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Τυνήσιος, έχει γενικά καλή παράδοση κόντρα στους ασπρόμαυρους, κάτι που είχε αποδείξει όσο αγωνιζόταν και στην Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς της 2ας Μαρτίου του 2017, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0, μέσα στην Τούμπα, σκοράροντας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Προτεινόμενα Άρθρα