Λουτσέσκου: "Έξτρα κίνητρο για τη νίκη, ο κόσμος του ΑΡΗ"

από Γιώργος Γκάτος

Δήλωσε πως δεν θυμάται κάποια καθαρή ευκαιρία του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο και μίλησε για τη θέληση του Πέλκα να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για την απόδοση του Πασχαλάκη:

“Ο Πασχαλάκης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ελλάδας. Υπάρχουν πολύ καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες. Κερδίσαμε γιατί είχαμε κάτι παραπάνω. Η ομάδα έδειξε προσωπικότητα σε ένα δύσκολο γήπεδο.”

Για το αν ο Πρίγιοβιτς είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος:

“Ενδεχομένως θα έπρεπε να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις φάσεις, ίσως να μην μιλούσαμε για το πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο θεός μας βοηθάει γιατί είμαστε καλή ομάδα.”

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο καλύτερο ημίχρονο του ΑΡΗ:

“Δεν πιστεύω πως ήταν το καλύτερο ημίχρονο του ΑΡΗ, αλλά εμείς είχαμε προσωπικότητα και θέληση. Τρέξαμε γρήγορα στην επίθεση. Δεν θυμάμαι καθαρή ευκαιρία του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στην επίθεση που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.”

Για τη συμμετοχή του Πέλκα και την αποθεραπεία “εξπρές”:

“Συζητήσαμε και χθες και με τον γιατρό αλλά και με τον ίδιο. Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παίξει. Από τη στιγμή που είχε θέληση να παίξει, μειώθηκε ο χρόνος που χρειαζόταν. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οδηγόντας του παίκτες του ΑΡΗ να κάνουν λάθη.”

Για την σημερινή ατμόσφαιρα:

“Άκουσα πολλές ιστορίες. Ήμουν προετοιμασμένος για πιο σκληρό παιχνίδι. Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ήταν ένα κίνητρο για εμάς, να πάρουμε τη νίκη μπροστά σε αυτό το κόσμο. Σε αυτά τα γήπεδα πέρνεις έναν διαφορετικό παλμό από τη κερκίδα. Και στο δικό μας γήπεδο, αλλά και στον Ολυμπιακό, δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Όπως και στον τελικό κυπέλλου.”

Προτεινόμενα Άρθρα