Μέτρα… αταξίας από την Αστυνομία (pics+vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσοι βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την περασμένη Κυριακή, έγιναν μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικράτησε λίγες ώρες πριν τη σέντρα εκτός του γηπέδου.

Εκεί όπου για χάρη του Γιώργο Σαββίδη και των επισήμων του ΠΑΟΚ, οι αστυνομικοί έθεσαν σε κίνδυνο χιλιάδες κόσμου για να προστατεύσουν ένα πλουσιόπαιδο.

Φυσικά πρέπει να ληφθούν μέτρα τάξης για να μπουν με απόλυτη ασφάλεια οι επίσημοι του ΠΑΟΚ. Αυτό όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να ιεραρχηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό από την ασφάλεια χιλιάδων ανθρώπων. 

Οι εικόνες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε έξω του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Και θα πρέπει… χθες ο Υπούργος Δημόσιας Τάξης, να παύσει από τις θέσεις τους τον Υπεύθυνο Μέτρων Τάξης κα τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Δεν είναι δυνατόν να έχεις κλειστούς δρόμους και θύρες μέχρι τις 1740 και να περιμένεις μετά μέσα σε 1 ώρα και 20 λεπτά να μπουν στο γήπεδο σχεδόν 17-18.000 κόσμος, αν υπολογίσουμε ότι ως τότε είχαν μπει 5-6000 φίλοι της ομάδας στις θύρες 3 και 7.

Δεν είναι δυνατόν να θέτουν σε κίνδυνο τόσο κόσμο και να…πανηγυριζουν που όλα πήγαν καλά λόγω τύχης και ψυχραιμίας του κόσμου του ΑΡΗ. Θα πρέπει επιτέλους να σταμτήσουν ορισμένοι να λειτουργούν με τον ίδιο υποτακτικό τρόπο.  Δεν είναι δυνατόν την μία εβδομάδα να εξαφανίζονται οι μολότοφ και όσοι έκαναν τα επεισόδια και την ίδια στιγμή να λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το θέμα είναι τι θα πράξει η πολιτική ηγεσία. Αλλά τι ρωτάμε. Είχε δουλειά, να χαρίσει την περιουσία του ελληνικού λαού…

Προτεινόμενα Άρθρα