Το συγκινητικό μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μάντσεστερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ανεβάζοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θρυλικό προπονητή.

Ένα έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο διήμερο πέρασε στο Μάντσεστερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους αποθεώθηκε από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που του ζητούσαν να επιστρέψει. Εκείνος δεν ξέχασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έναν από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτόν και φυσικά ήταν εκείνος που τον έφερε στο Μάντσεστερ όταν ο Πορτογάλος αγωνιζόταν ακόμα στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας.

Ο θρυλικός κόουτς της Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο, ο 76χρονος Άλεξ Φέργκιουσον εισήχθη εσπευσμένα στο Salford Royal Hospital, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση, εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Μετά από περίπου πέντε μήνες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δείχνει να έχει αφήσει πίσω του αυτή την περιπέτεια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να τον συναντήσει, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους. Μάλιστα, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία από τη συνάντησή τους, η οποία είχε και ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Ένας μεγάλος προπονητής και πάνω απ ‘ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος. Μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Χαίρομαι που σε βλέπω σε καλή κατάσταση, αφεντικό!” Έγραψε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα