Κλειστά χαρτιά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε μία μικρή ένδειξη από τον Ισπανό για την ενδεκάδα

Κλειστά κρατάει για ακόμη μία φορά ο Πάκο Ερέρα τα χαρτιά του, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή την εβδομάδα ίσως το κάνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά… 

Αν τις προηγούμενες φορές ο Ισπανός φρόντιζε να δίνει έστω μία μικρή αίσθηση, αυτή την εβδομάδα δεν έχει κάνει ούτε αυτό και περιμένει την τελευταία στιγμή για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. 

Το νέο δεδομένο είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και αλλαγή στο σύστημα. Να το αλλάξει δηλαδή από 4-2-3-1 σε 4-3-3 για να πιέσει την ΑΕΚ στο κέντρο. Στην περίπτωση αυτή ο Σιώπης μαζί με τον Μπάσα και τον Ματίγια είναι μία αρκετά πιθανή τριάδα, με τον Κολάσο να “παίζει” επίσης για τη θέση του Αλβανού. Εαν από την άλλη ο Ερέρα παίξει με δύο χαφ,ο Ματίγια ίσως έχει προβάδισμα έναντι του Μπάσα για να παίξει δίπλα στο Σιώπη. 

Στην άμυνα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της παρουσίας του Κωνσταντινίδη στο δεξί άκρο, με τον Σόουζα λογικά να ξεκινάει δίπλα στον Μάβραϊ. 

Στην επίθεση Γκάμα και Ματεό παραμένουν σταθερά στα άκρα, με τον Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές στο 4-2-3-1 ενώ πάντα θέση διεκδικεί και ο Μαρτίνες. Αν βέβαια επιλεχθεί το 4-3-3, μπορεί να δούμε και τον Γάλλο στην κορυφή της επίθεσης για να της δώσει περισσότερη ταχύτητα.

Προτεινόμενα Άρθρα