Μόνος του… το γύρισε ο Ρονάλντο (vid)

από AllAboutARIS

Με δύο γκολ στην επανάληψη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε μόνος του το παιχνίδι με την Έμπολι και έσωσε την Γιουβέντους από μία πολύ πιθανή γκέλα (1-2).

Γι’ αυτό τον πήρε. Γι’ αυτό ακριβώς τον πήρε. Για να κάνει τα δύσκολα, εύκολα. Για να μπαίνει μπροστά όταν τα πράγματα ζορίζουν και η μπάλα καίει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε κάνει ακόμα ένα μεγάλο προσωπικό βράδυ με την ασπρόμαυρη φανέλα και αυτή που την πλήρωσε ήταν η Έμπολι.

Η Γιουβέντους έμοιαζε να έχει ακόμα το μυαλό της στο «Ολντ Τράφορντ» και στο πρώτο μέρος σχεδόν δεν υπήρχε στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μυρίστηκαν ευκαιρία και όρμησαν. Σε μία ιδανική αντεπίθεση, ο Άκουα έσρωσε στον Καπούτο κι εκείνος με άπιστο βολέ έκανε το 1-0 (28’).

Στην επανάληψη όμως, το γήπεδο… έγειρε. Η Γιουβέντους βγήκε αγριεμένη και το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην περιοχή της Έμπολι. Μετά από ένα πολύ καλό σουτ του Πιάνιτς, το οποίο έβγαλε ο Προβεδέλ (49’) ήρθε η ισοφάριση.

Ο Μπενασέρ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τα 11 βήματα έκανε το 1-1 (54’). Ωστόσο, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει.

Ο Πορτογάλος ήταν σε εξαιρετική μέρα, ζητούσε συνεχώς την μπάλα και στο 70ό λεπτό υπέγραψε ένα έργο τέχνης. Με απίθανο διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ (70’) εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι και ολοκλήρωσε μόνος του μία πολύ δύσκολη ανατροπή (1-2), η οποία γλίτωσε την «Μεγάλη Κυρία» από δεύτερη συνεχόμενη γκέλα μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας με την Τζένοα.

Προτεινόμενα Άρθρα