Στο μυαλό του Ερέρα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ερωτηματικά, τα οποία θα βρουν απάντηση λίγο πριν τη σέντρα

Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ θα απαντηθούν τα αρκετά ερωτηματικά που υπάρχουν όσον αφορά τα πλάνα του Πάκο Ερέρα. 

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Ισπανός κράτησε αρκετά κλειστά τα χαρτιά του. Οχι μόνο όσον αφορά τα πρόσωπα αλλά και το σύστημα που θα επιλέξει. 

Η άμυνα είναι εκείνη που δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό, αφού τα πράγματα είναι λίγο-πολύ δεδομένα. Δηλαδή ο Κουέστα στο τέρμα, με τους Μάβραϊ-Σόουζα δίδυμο στα στόπερ. Ο Κωνσταντινίδης διεκδικεί με τον Τζανακάκη μία θέση στο δεξί άκρο και ο Βαλεριάνος θα είναι στο αριστερό εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο Κρητικός μπακ σε αυτό. 

Από τη μέση και μπροστά όλα θα εξαρτηθούν από το σύστημα που θα επιλέξει η τεχνική ηγεσία. Εφόσον πάμε σε ένα 4-2-3-1, ο Σιώπης είναι η σταθερά στα χαφ, με τον Ματίγια να έχει προβάδισμα έναντι του Μπάσα. Στα άκρα της επίθεσης θα παραμείνουν ο Γκάμα-Γκαρσία και η θέση του Ντιγκινί -πίσω από τον φορ ή μπροστά- θα εξαρτηθεί από το αν ο Ερέρα θα ξεκινήσει ή όχι τον Μαρτίνες. 

Στο 4-3-3 η τριάδα των χαφ θα απαρτίζεται από τους Σιώπη, Ματίγια και την τρίτη θέση διεκδικούν Μπάσα και Κολάσο. Στην επίθεση τα άκρα δεν θα αλλάξουν, με τον Ντιγκινί να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γιουνές για να ξεκινήσει αυτός στην κορυφή. 

Προτεινόμενα Άρθρα