Ήττα από την Α.Ε.Κ., για την Κ-19

από AllAboutARIS

Την ήττα με σκορ 2-1 από την Α.Ε.Κ., γνώρισε η Κ-19 του ΑΡΗ, στο περιθώριο της 8ης αγωνιστικής της Super League K-19.

Τα παιδιά του ΑΡΗ δεν κατάφεραν ούτε αυτή την αγωνιστική να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από την Α.Ε.Κ.

Πριν την συμπλήρωση 10 λεπτών και πιο συγκεκριμένα στο 8΄, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, με τον Πατρινό. Στο 36ο λεπτό, η άμυνα του ΑΡΗ δεν κατάφερε ν’ ανακόψει τον συνδυασμό των παικτών της Α.Ε.Κ., με τον Τσέλιο να τελειώνει την φάση και να κάνει το 2-0.

Στο Β΄ ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοσή του και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Τελικά, οι παίκτες του Πασχάλη Μελισσά, κατάφεραν να σκοράρουν στο 84΄, με τον Μουρατίδη. Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να προσπαθεί, αλλά ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν αρκετός και γνώρισε εν τέλει την ήττα με 2-1.

Α.Ε.Κ.: Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μαλισσόβας (61′ Τάμπας) Μπογκντάνι, Σαρδέλης, Τσέλιος, Χριστόπουλος, Σταμάτης (61′ Μαχαίρας) Πατρινός (79′ Οικονιμίκος)

ΑΡΗΣ: Μπαταλάμας, Γ. Μπαγκαλιάνης (75′ Αξινιάρης) Τσαγκαλίδης, Π. Μπαγκαλιάνης, Μουρατίδης, Σενγκέργκης (60′ Παπαγεωργίου) Τράκας, Ψωματάκης, Σιούτας, Βαβλιάκης, Κανταρτζής (46′ Χατζηπιρπιρίδης)

Προτεινόμενα Άρθρα