Το αυτονόητο…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με νίκη η ομάδα του Πάκο Ερέρα θα βρεθεί με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση

Την ώρα που η κουβέντα για τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ συνεχίζεται ακόμα και όλοι περιμένουν την αντίδραση του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, υπάρχει και το Κύπελλο…

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα υποδέχεται σήμερα τον Αήττητο Σπάτων στις 17:15 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 2), για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να πράξουν το αυτονότο σήμερα με τους τρεις βαθμούς ώστε να βρεθούν με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Ερέρα θα ξεκουράσει αρκετούς παίκτες σήμερα, όπως επίσης θα δώσει και αρκετές ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα στη σεζόν. 

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Martinez, Menendez, Pedro Vitor, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης.”

Οσον αφορά τον Αήττητο Σπάτων, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στον Πλατανιά για την πρεμιέρα της Football League και έρχεται σήμερα στο “Βικελίδης” χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… 

Προτεινόμενα Άρθρα