Σχεδόν άλλη ομάδα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανό η ομάδα να παραταχθεί ακόμα και με 10 νέα πρόσωπα

Ο Πάκο Ερέρα είχε αποφασίσει εδώ και μέρες ότι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων θα είναι μία ευκαιρία για ροτέισον. Και το επιβεβαίωσε μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές όπως μαρτυρούν και οι επιλογές των παικτών που πήρε μαζί του στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Αλλαγές που όσον αφορά τον αριθμό τους, μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις δέκα σε σύγκριση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ. 

Ενα πιθανό σχήμα του ΑΡΗ λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι, θα έχει τον Αναγνωστόπουλο κατά πάσα πιθανότητα στο τέρμα αντί του Καντιμοίρη. Ο Τζανακάκης με τον Μενέντεθ επιστρέφουν στα άκρα της άμυνας, με το δίδυμο Σόουζα-Δεληζήση στα στόπερ. 

Με δεδομένο ότι ο Ερέρα θα επαναφέρει το 4-2-3-1, εκτός απροόπτου, ο Κολάσο θα είναι ίσως ο μοναδικός που θα παραμείνει στην ενδεκάδα και θα παίξει στα χαφ μαζί με τον Λευτέρη Ιντζόγλου. Ο Ναζλίδης θα είναι ο παίκτης πίσω από τον Γιουνές και στα άκρα θα επίθεσης η σίγουρη παρουσία είναι εκείνη του Μαρτίνες στα δεξιά. Οσον αφορά τα αριστερά, η πρόθεση του Ερέρα είναι ξεκινήσει τον Παυλίδη ο οποίος όμως τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Αν δεν είναι έτοιμος τότε ο τεχνικός του ΑΡΗ θα στραφεί σε κάποια άλλη επιλογή.

Προτεινόμενα Άρθρα