Η Αστυνομία χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο για να... προστατεύσεις τους διαιτητές

Χαμός μετά την τεράστια ανατροπή της Ρίβερ στο Λιμπερταδόρες (vids)

Η Αστυνομία χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο για να... προστατεύσεις τους διαιτητές

Δείτε τι ακολούθησε του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Γκρέμιο και τη Ρίβερ στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να επέμβουν μετά το τέλος του φοβερού ημιτελικού στο Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Γκρέμιο και τη Ρίβερ Πλέιτ, με την ομάδα από την Αργεντινή να παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης στη Λατινική Αμερική.

Η απόφαση του διαιτητή να κάνει χρήση του VAR στη φάση που πρωταγωνίστησε ο Νάτσο Σκόκο, το χέρι του Μπρεσάν και το πέναλτι που ευστόχησε ο Μαρτίνες στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης έφεραν συνολική καθυστέρη στη λήξη του αγώνα κατά 14 λεπτά!

Πηγή: sport-fm.gr 

 
Χαμόγελα για Βέλεθ που… βλέπει Απόλλωνα
Προηγούμενο άρθρο Χαμόγελα για Βέλεθ που… βλέπει Απόλλωνα
Επόμενο άρθρο Η επιστροφή του Σούλη…
Η επιστροφή του Σούλη…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News