Θα κινηθεί για Μάτα και Ντε Χέα η Γιουβέντους!

από AllAboutARIS

Μεταγραφικός στόχος της «Γιούβε» για τον προσεχή Γενάρη φαίνεται πως αποτελεί ο Χουάν Μάτα, σύμφωνα με την «Evening Standard»!

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον παίκτη και από κοντά, στην τελευταία αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πιθανώς να τους βολεύει το γεγονός ότι εκείνος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Δεν αποκλείεται έτσι ο σύλλογος του Μάντσεστερ να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο του να πουλήσει τον Ισπανό μέσο τον Ιανουάριο, ώστε να μην τον χάσει για το τίποτα στο τέλος της σεζόν…

Παράλληλα, στο στόχαστρο των Γιουβεντίνων βρίσκεται πλέον και ο Νταβίντ Ντε Χέα! Εδώ και καιρό το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού κίπερ έχει «παγώσει», παραμένοντας όμως στην επικαιρότητα,  γεγονός που κάνει τους Ιταλούς να… ορέγονται τον παίκτη.

Πάντως, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων και εν αντιθέσει με την περίπτωση του Μάτα, για τον Ντε Χέα οι Ιταλοί δεν σκοπεύουν να πληρώσουν την Γιουνάιτεντ, αλλά πρόκειται να  περιμένουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ο 27χρονος πορτιέρο θα έχει μείνει ελεύθερος, για να τον έχουν στις τάξεις τους.

Προτεινόμενα Άρθρα