Η εξυγίανση στα καλύτερα της!!!

από AllAboutARIS

Η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου προχωράει βάση σχεδίου και στον δρόμο που θέλουν ορισμένοι. Αυτοί που αποφάσισαν ότι ο Καλφόγλου ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του διαιτητή για λάθος που παραδέχθηκε, είναι κατάλληλος(!!!) για τον ρόλο του παρατηρητή.

Ο εν λόγω διαιτητής ήταν βοηθός στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2017. Ο ίδιος μετά τον αγώνα αποχώρησε από την ενεργό δράση, ζήτησε συγνώμη για το λάθος που είχε κάνει και κάπου εκεί όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε η ιστορία του με το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Αλλά μάταια, μιας και η… εξυγίανση επιβάλλει την επιστροφή του και μάλιστα σε ειδική θέση, να βαθμολογεί διαιτητές. Αυτός που έκανε λάθος και κρίθηκε ακατάλληλος για να αποφασίζει στην διάρκεια ενός αγώνα. Τώρα θα πληρώνεται για να εκπαιδευει διαιτητές και να τους βαθμολογεί. 
Σύμφωνα με την ΚΕΔ λοιπόν ο κ. Καλφόφλου μπορεί να κρίνει διαιτητές και έτσι τοποθετήθηκε στην θέση του παρατηρητη-εκπαιδευτή σε αγώνες της Γ’ Εθνικής και στα πρωταθλήματα υποδομών.
Ένας διαιτητής λοιπόν που θα έπρεπε να είναι… σπίτι του, επιστρέφει και σε ρόλο “κλειδί”. 
Η εξυγίανση στα καλύτερα της. 

Προτεινόμενα Άρθρα