Νίκη για πολλούς λόγους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κρίσιμη από πολλές απόψεις η σημερινή αναμέτρηση για τους "κιτρινόμαυρους"

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ακόμη ένα ντέρμπι για τον ΑΡΗ… Το τρίτο και τελευταίο ενός κύκλου δύσκολων αγώνων το τελευταίο διάστημα. Αντίπαλος; Ο Ολυμπιακός. 

Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τους “ερυθρόλευκους” στις 19:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, EΤ1) για την 9η αγωνιστική της Super League. Ενα παιχνίδι το οποίο το θέλουν αμφότεροι οι σημερινοί αντίπαλοι και μπορεί να επηρεάσει αρκετά τη μετέπειτα πορεία τους. 

Ο ΑΡΗΣ του Πάκο Ερέρα θέλει μία νίκη αποδείξεων αλλά και αντίδρασης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, συν ότι μία ενδεχόμενη τέταρτη σερί ήττα θα βαρύνει ακόμα περισσότεροπ το κλίμα στην ομάδα. 

Ο Ισπανός δεν είχε την πολυτέλεια του χρόνου για να δουλέψει όπως θα ήθελε λόγω Κυπέλλου, έχοντας παρόλα αυτά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του από τη στιγμή που ο Σιώπης προπονήθηκε κανονικά χθες. 

Οι επιλογές του για την αποστολή είχαν εκπλήξεις, αφού άφησε εκτός τους Κωνσταντινίδη και Βαλεριάνο ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Διαμαντόπουλος και Μενέντεθ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Καντιμοίρης, Γκαρσία, Γκάμα, Κολάσο, Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Μενέντεθ, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος.

Υποχρεώσεις για το Κύπελλο βέβαια είχε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος από χθες έχει ακόμη ένα κίνητρο για να φτάσει σε μία απαραίτητη νίκη σήμερα. Και αυτό είναι η χθεσινή ισοπαλία στο Περιστέρι, που μπορεί να τον φέρει στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. 

Το νέο πρόσωπο στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” είναι ο Αχμέντ Χασάν, με τον Μαρτίν να αφήνει εκτός τους Τουρέ και Φετφατζίδη και Μιράντα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Χασάν, Μάνος

Προτεινόμενα Άρθρα