Οι σκέψεις του Ερέρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΡΗ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο μίας πιθανής έκπληξης στο αρχικό σχήμα

Λίγες ώρες πλέον πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Πάκο Ερέρα φαίνεται ότι έχει καταλήξεο πάνω-κάτω στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Το 4-2-3-1 έχει “κλειδώσει”, όπως και η επιστροφή του Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Η λογική λέει Τζανακάκης και Μενέντεθ στα άκρα της άμυνας ενώ στα στόπερ Δεληζήσης και Μάβραϊ διεκδικούν μία θέση, με τον αρχηγό του ΑΡΗ να έχει ίσως και ένα ελαφρύ προβάδισμα για να παίξει αυτός τελικά δίπλα στον Σόουζα. 

Στη μεσαία γραμμή εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν Σιώπης και Μπάσα, κάτι που αν γίνει θα σημαίνει ότι ο Ματίγια θα κάτσει στον πάγκο. Γκάμα και Γκαρσία θα είναι οι δύο εξτρέμ και μένει να φανεί εάν τελικά ο Μαρτίνες θια επιλεχθεί για το αρχικό σχήμα και τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Κάτι που εφόσον γίνει θα σημαίνει ότι ένας εκ των Γιουνές ή Ντιγκινί θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γάλλο να έχει και το προβάδισμα.  

Το παραπάνω σχήμα είναι αυτό της λογικής. Οπως με την ΑΕΚ όμως έτσι και σήμερα ο Ερέρα φαίνεται να έχει στο μυαλό του μία κίνηση- έκπληξη για την ενδεκάδα, με την οποία θα ανακατέψει την “τράπουλα” μεσοαμυντικά για την ομάδα. Αν τελικά θα την υλοποιήσει ή όχι, θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”…

Προτεινόμενα Άρθρα