Αυτοί έχουν προβάδισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σχήμα που έχει προβάδισμα για το "Γεντί Κουλέ" και οι θέσεις που "παίζονται"

Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο “Γεντί Κουλέ” έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης, 

Ο 53χρονος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του και όπως αναμενόταν δύσκολα θα αλλάξει πολλά στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας στην Κρήτη. Με σίγουρες παρουσίες και συγκεκριμένες θέσεις που “παίζονται”. 

Βάσει λοιπόν των χθεσινών δοκιμών, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήση, Σιώπη, Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί, με τρεις θέσεις να παραμένουν ανοικτές. 

Για τα άκρα της άμυνας προβάδισμα έχουν Τζανακάκης και Βαλεριάνος (δοκιμάστηκαν στη συνέχεια και οι Κωνσταντινίδης-Μενέντεθ), με τον Ματίγια να ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα στο κέντρο δίπλα στον Σιώπη. Οσον αφορά την επίθεση, ο Παντελίδης ξεκίνησε χθες τις δοκιμές του με τον Ντιγκινί στην κορυφή και τον Μαρτίνες λίγο πιο πίσω, για να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια για λίγο και τον Γιουνές. 

Η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει την τελική… πρόβα και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι χθεσινές δοκιμές του Παντελίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα