H Σεβίλλη εκμεταλλεύεται την ισοπαλία στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και το Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν να φοράει τα γιορτινά του για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή

Tι αν στο τέλος το σηκώσει; Τώρα ποιος μπορεί να αγνοήσει την Σεβίλλη; Το δείγμα δεν είναι μικρό έχουν περάσει 13 αγωνιστικές και η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν αθόρυβα, σταθερά βρίσκεται στην κορυφή της Primera Division μπροστά από όλα τα μεγαθήρια.

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Βαγιαδολίδ (1-0), απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής και βάζουν πλώρη για μία ιστορική σεζόν.

Ο μονόλογος του πρώτου μέρους επικυρώθηκε από το γκολ του Αντρέ Σίλβα (30’, 1-0), όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ολοκληρωτικά.

 
 
Η είσοδος στον αγώνα του Ενές Ουνάλ άλλαξε όλη την εικόνα του ματς, με τον Τούρκο επιθετικό να έχει δύο ακυρωθέντα γκολ (αμφότερα για οφσάιντ), αλλά και μία ακόμα σπουδαία στιγμή που έσωσε ο Βάτσλικ.

Το 1-0 όμως, έμεινε ως το τέλος, με την Σεβίλλη να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και το Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν να φοράει τα γιορτινά του για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα