“Έπιασε” τον Τζανακάκη στις ασίστ, ο Ματίγια

από AllAboutARIS

Από την εκτέλεση κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια, προήλθε το γκολ της νίκης του Χάμζα Γιουνές, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ο.Φ.Η., με τον Ισπανό χαφ του ΑΡΗ, να φτάνει πλέον τις δύο τελικές πάσες και να πιάνει στην κορυφή της σχετικής λίστας, τον Μανώλη Τζανακάκη.

Η τύχη, γύρισε την πλάτη πολλές φορές στον ΑΡΗ στο χθεσινό ματς με τον Ο.Φ.Η., όμως οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επέμειναν και στο τέλος δικαιώθηκαν, παίρνοντας ένα μάγκικο “διπλό” στην έδρα των Ηρακλειωτών.

Ο Χάμζα Γιουνές, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Τυνήσιος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, “εκτελώντας” τον Ο.Φ.Η. Σημαντική συνεισφορά στην χθεσινή νίκη όμως, είχε και ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος με δύο εξαιρετικά χτυπήματα κόρνερ, βρήκε στο κατάλληλο σημείο τον Γιουνές, ο οποίος τελείωσε τις φάσεις.

Ο Ισπανός χαφ, με την ασίστ που έδωσε στην χθεσινή αναμέτρηση (χρεώθηκε με μία τελική πάσα, καθώς στο γκολ της ισοφάρισης, η μπάλα βρίσκει δύο φορές στα δοκάρια της εστίας), έφτασε τις δύο τελικές πάσες στο πρωτάθλημα και έπιασε τον Μανώλη Τζανακάκη στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Προτεινόμενα Άρθρα