Γκιγκς: "Ο Μουρίνιο πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

από Γιώργος Γκάτος

Συνέντευξη στο "Sky Sports" έδωσε ο "θρύλος" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε την έως τώρα πορεία της πρώην ομάδας του στη φετινή Premier League "απογοητευτική και χωρίς συνέπεια", τόνισε πως μια αλλαγή προπονητή δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν βλέπω πώς η αλλαγή προπονητή σε αυτό το χρονικό σημείο μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι γνωρίζουν πόσο επιτυχημένος προπονητής είναι ο Μουρίνιο στην πάροδο των χρόνων. Πιστεύω πως χρειάζεται σταθερότητα, κάτι το οποίο η ομάδα δεν έχει τα τελευταία χρόνια. Ο Μουρίνιο πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, τα αποτελέσματα πρέπει να βελτιωθούν. Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει, τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες για να ανατρέψει την τωρινή κατάσταση”, δήλωσε αρχικά ο Γκιγκς και, στη συνέχεια, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι για τους φίλους των “κόκκινων διαβόλων” να βλέπουν την ομάδα τους τόσο πίσω από τις μεγάλες τους αντιπάλους.

“Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή, έχουν σταθερότητα. Όταν δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας, προφανώς η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα θα είναι μεγάλη. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς πως οι δύο μεγάλοι σου αντίπαλοι είναι τόσο μπροστά σου. Μπορεί να έχουν περάσει μόνο 13 παιχνίδια στη σεζόν, αλλά έχει έρθει η ώρα να ανακάμψει η ομάδα. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει όμως αυτό, είναι να κάνει ένα αήττητο σερί εφτά ή οχτώ παιχνιδιών. Να κάνει μικρά βήματα για να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα