Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. #ARISFC #ARIS

Χωρίς Σόουζα η προπόνηση

Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. #ARISFC #ARIS

Με μία απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Ούγκο Σόουζα απουσίαζε λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (02/12, 19:00), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Ούγκο Σόουζα, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

Φιλικά με Ερυθρό Αστέρα το "κίτρινο" πόλο
Προηγούμενο άρθρο Φιλικά με Ερυθρό Αστέρα το "κίτρινο" πόλο
Επόμενο άρθρο Λάκι Τζόουνς: "Ελάτε και δώστε αίμα" (vid)
Λάκι Τζόουνς: "Ελάτε και δώστε αίμα" (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News