Αποφασίζει ο Παντελίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταλήγει στο σχήμα του ντέρμπι ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων"

Ο Σάββας Παντελίδης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του χθες στην προπόνηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” εν όψει Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα αλλάξει πολλά ούτε αυτή την εβδομάδα.

Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τους “πράσινους”, ο 53χρονος τεχνικός καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα κατεβάσει και τις “παρεμβάσεις” του στην… κρητική συνταγή που του έφερε τη νίκη στο ‘Γεντί Κουλέ”. 

Οπως έδειξε και χθες, ο Γιουνές -όπως αναμενόταν άλλωστε- θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα έχοντας τον Ντιγκινί λίγο πιο πίσω σε ρόλο επιτελικού μέσου. 

Στη μεσαία γραμμή ο Μπάσα φαίνεται να έχει το προβάδισμα ώστε να παραμείνει στο πλευρό του Σιώπη αντί του Ματίγια. Σε μία επιλογή που ίσως έχει να κάνει -μεταξύ άλλων- με την μεγάλη πιθανότητα ο Γιώργος Δώνης να… φορτώσει το κέντρο του αλλά και την επιλογή που ενδεχομένως γίνει για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Παντελίδης έδειξε και χθες αναποφάσιστος όσον αφορά τα άκρα της άμυνας. Εκεί όπου είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο Μενέντεθ στα αριστερά, εάν τελικά ο Παντελίδης προτιμήσει μία πιο επιθετική επιλογή από τη στιγμή κιόλας που ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στην έδρα του. Οπως επίσης “παίζει” και του Τζανακάκη για τα δεξιά.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, με τους Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήση, Σιώπη, Γκάμα και Γκαρσία να είναι οι υπόλοιποι που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα