Δεν επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κόβατσιτς

από AllAboutARIS

Η επιστροφή του Ματέο Κόβατσιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται ο μονοετής δανεισμός του στην Τσέλσι, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με τη διοίκηση της «βασίλισσας» να είναι πολύ δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά του Κροάτη μέσου του περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS», η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει οριστικά για τον Κόβατσιτς, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι πρόθυμοι να ακούσουν προτάσεις για εκείνον.

Ο Κόβατσιτς πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, μέχρι στιγμής, τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι, απολαμβάνοντας τη ζωή στο Λονδίνο, με τους «μπλε» να είναι το φαβορί για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα «κυνηγήσει» την υπογραφή του, με την Τότεναμ να έχει εκφράσει, επίσης, το ενδιαφέρον της να τον εντάξει στο δυναμικό της. Όσον αφορά την τιμή πώλησής του, αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 30 εκατ. ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει από την Ίντερ το 2015.

Προτεινόμενα Άρθρα