"Εξάποντη"… έξοδος στο Περιστέρι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη μία εκτός έδρας νίκη ψάχνουν οι "κιτρινόμαυροι"..

Παιχνίδι με φόντο την Ευρώπη είναι αυτό που διεξάγεται σήμερα στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΑΡΗ (19:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ).

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν μία από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές τους στο φετινό πρωτάθλημα. Και μάλιστα κόντρα ισως στον βασικό συνδιεκδικητή τους για τα εισιτήρια που οδηγούν στο Europa League. 

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει υψηλό κίνητρο αφού με νίκη πλησιάζει τον Ατρόμητο στους τρεις, θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευτεί και την περίοδο ντεφορμαρίσματος που φαίνεται να διανύει η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. 

Αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς του ήρθαν..

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε με ανάμεικτα συναισθήματα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς προβλήματα για τον Παντελίδη. Μέχρι που τις τελευταίες ημέρες ο 53χρονος τεχνικός μέτρησε τις ξαφνικές απουσίες των Ντιγκινί, Μαρτίνες και Ναζλίδη (ίωση), μαζί φυσικά με εκείνη του Σόουζα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Προβλήματα που… άνοιξαν θέσεις στην αποστολή, με τους Παυλίδη, Διαμαντόπουλο και Ιντζόγλου να είναι τα νέα πρόσωπα σε αυτήν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης, Ιντζόγλου».

Κόντρα και στο… κακό φεγγάρι ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους, με την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία στην Ριζούπολη να μαρτυρούν το κακό φεγγάρι στο οποίο βρίσκονται και στο οποίο φυσικά θέλουν να βάλουν σήμερα “στοπ”. Τόσο για να επανέλθυν στις νίκες όσο και για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχουν από την 4η και την 5η θέση.

Ο Κάναντι υπολογίζει πάλι στον Μπουσούλατζιτς ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Στις προπονήσεις επανήλθε αυτή την εβδομάδα και ο Ουγκράι από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.  

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Βασιλακάκης.

Η “ταυτότητα¨του αγώνα

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Εύβοιας)

4ος: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

Προτεινόμενα Άρθρα