Μυθικό ματς με οχτώ γκολ στο Έιμπαρ-Λεβάντε (vid)

από AllAboutARIS

Απίθανα πράγματα στο Εϊμπάρ, όπου η τοπική ομάδα ανέτρεψε το εις βάρος της 1-2 σε 4-2 κόντρα στη Λεβάντε, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-4!

Τρομερό παιχνίδι στο “Estadio Municipal de Ipurúa”, με οχτώ γκολ, ανατροπές και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις, σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών στην Primera Division. 

Μόνο νικητή δεν είχε η αναμέτρηση της Εϊμπάρ με τη Λεβάντε, παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Ο Σέρχι Ένριχ έβαλε μπροστά στο σκορ την Εϊμπάρ μόλις στο 8′, αλλά στο 9′ η Λεβάντε είχε ήδη ισοφαρίσει με τον Χοσέ Λουίς Μοράλες! Στο 25′ μάλιστα έφερε το ματς τούμπα με το τέρμα του Ρομπέρ και το 1-2 ήταν το σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη όμως το συγκρότημα του Μενδιλιμπάρ έκαναν τη δική του ανατροπή, ο Εσκαλάντε ισοφάρισε σε 2-2 στο 57′, ενώ ο Τσάρλες πέτυχε δύο γκολ από το 61′ ως το 65′, το πρώτο με πέναλτι για το 4-2. 

Το παιχνίδι βέβαια είχε πολύ… ψωμί ακόμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Ο Τόνιο δέκα λεπτά αργότερα μείωσε στο σκορ για το συγκρότημα του Πάκο Λόπεθ με ένα τυχερό γκολ κι ο Μπόρχα Μαγιοράλ που μπήκε αλλαγή στο 70′, διαμόρφωσε το απίθανο 4-4 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ. 

Με το βαθμό αυτό η Λεβάντε σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας μόλις μία ήττα στα εννιά τελευταία της, ενώ η 14η Εϊμπάρ διατηρεί διαφορά ασφαλείας (+8) από την επικίνδυνη ζώνη.

Προτεινόμενα Άρθρα