Απαιτείται φρέσκος αέρας και βαθιές τομές

από Γιώργος Γκάτος

Το θέμα είναι στον ΑΡΗ, την επόμενη μέρα, όταν τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και πρυτανεύσει η λογική, να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν την κατάσταση.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Το πικρό ποτήρι της οργής, της απογοήτευσης, έστω και αν μερικές φορές εκφράζεται λίγο πιο έντονα (το έχει αυτό στο θυμικό του ο αρειανός) είναι υποχρεωμένοι να το πιούν, ο Καρυπίδης, ο Διαμαντόπουλος, ο Παντελίδης. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Το θέμα είναι όμως, την επόμενη μέρα, όταν τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και πρυτανεύσει η λογική, να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν την κατάσταση και να προσπαθήσουν από το αγκάθι να βγει ρόδο.

Το να κάθεσαι και να κλαις πάνω από το ήδη χυμένο γάλα δεν ωφελεί. Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή που χρειάζεται να παρθούν γενναίες αποφάσεις, να βρεθεί η ρίζα του κακού και να ξεριζωθεί. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στην ομάδα θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της. Κάποιοι δεν κόλλησαν, κάποιοι απλά δεν μπορούν, κάποιοι άλλοι δεν αντέχουν το βάρος. Δεν θα γίνει τίποτα όμως αν το κακό δεν χτυπηθεί στη βάση του. Το πρόβλημα, πέρα από αγωνιστικό, δυνάμεων, τακτικής, ικανότητας κτλ, πηγάζει από το εσωτερικό της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα