Έχασε ξανά και μπήκε σε μπελάδες ο Ηρακλής

από Γιώργος Γκάτος

Τα πάνω – κάτω έφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος αναχώρησε για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με αέρα δύο τερμάτων, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Ηρακλή.

Το ντεμπούτο του Χοσέ Μαουνουέλ Ρόκα συνδυάστηκε από διάθεση, δημιουργία ευκαιριών, κατοχή μπάλας. Μέχρι εκεί. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και πήραν αυτό που έψαχναν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 41′ ο Αμαραντίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κυβελίδης διαμόρφωσε το 0-2, μετά την κεφαλιά του Ολαϊτάν που βρήκε το δοκάρι.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου για τις δύο ομάδες, με τον κόσμο του Ηρακλή να αποδοκιμάζει έντονα τους “κυανόλευκους”.

Ο Ηρακλής μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, οι “κυανόλευκοι” στα πρώτα δέκα λεπτά μετά την ανάπαυλα πίεσαν του ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και έψαξαν το γκολ κυρίως μέσα από στημένες φάσεις.

Στην συνέχεια οι “κοκκινόμαυροι” ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να κερδίσουν πολλά φάουλ στη μεσαία γραμμή, ρίχνοντας τον ρυθμό του αγώνα.

Μια ήττα που αφήνει τον Ηρακλή στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και ταυτόχρονα βάζει τους “κυανόλευκους” σε μπελάδες.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος (67΄ Ντούνης), Γιαννίτσης, Κούσας, Καζναφέρης, Στάμου, Πασάς, Κωστούλας, Κλέιτον (69΄ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46΄ Τσουμάνης), Πουρτουλίδης (82΄ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα