Κατασπάραξε την Τότεναμ η Γουλβς (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Σοκ για Τότεναμ

Στο 22΄ο… συνήθης ύποπτος, Χάρι Κέιν μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου με ωραία προσπάθεια και φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ επτά λεπτά μετά ο Σον με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η Γουλβς δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς, απείλησε μόνο με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ είχε την κατοχή ωστόσο έδωσε χώρο στη Γουλβς και το… πλήρωσε στο 72ο λεπτό καθώς ο Γουιλί Μπολί, μετά από κόρνερ του Μουτίνιο, βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

 
Η Γουλβς έκανε ότι ήθελε στο «Γουέμπλεϊ» με την Τότεναμ να μην μπορεί να… πάρει τα πόδια της -δεν είχε ούτε ένα σουτ σε ολόκληρο το ημίχρονο- και μέσα σε τρία λεπτά έφερε τούμπα το ματς (84′,87′) με τους Χιμένεθ και Κόστα να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 με σουτ και πλασέ μέσα από την περιοχή, για την τρελή ανατροπή των «Λύκων». 

Έτσι η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έμεινε στο -6 με παιχνίδι περισσότερο από την Λίβερπουλ – αντιμετωπίζει την Άρσεναλ – που θα κάνει την καλύτερη πρωτοχρονιά μετά από 29 χρόνια!

Προτεινόμενα Άρθρα