Γκέλα για Λέστερ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με τον Έθεριτζ να την κρατά όρθια και τον Καμαράσα να «χτυπά» στο τέλος, η Κάρντιφ έφυγε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Λέστερ

Η γηπεδούχος ήταν σαφώς ανώτερη από την Κάρντιφ, η οποία με τον τρόπο παιχνιδιού της έδειχνε ξεκάθαρα ότι και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Εντούτοις, η ομάδα του Κλοντ Πιελ ήταν αναποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι επιθετικοί της βρήκαν απέναντί τους τον γκολκίπερ Έθεριτζ σε εξαιρετική ημέρα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε εντυπωσιακά δύο φορές σουτ του Μάντισον στο 16′ και το 30′ και ακόμη μία φορά σουτ Αλμπράιτον στο 28′.

Στο δεύτερο μέρος οι «αλεπούδες» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, όμως δυσκολεύονταν ακόμη περισσότερο στην παραγωγή φάσεων. Παρόλα αυτά, στο 76′ είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα, όταν ο Μάντισον ανατράπηκε από τον Μόρισον μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κάρντιφ. Ο παίκτης που το κέρδισε, ανέλαβε και την εκτέλεσεη, όμως για ακόμη μία φορά ο Έθεριτζ τον σταμάτησε, αποκρούοντας την εκτέλεσή του. Εντέλει, στο 92′ ο Καμαράσα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0 υπέρ της Κάρντιφ.

Προτεινόμενα Άρθρα