Πρόγραμμα… ευκαιρίας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το νέο έτος φέρνει και τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ. Υπάρχει βέβαια η εκκρεμότητα της Ξάνθης, η οποία όμως εντάσσεται και αυτή σε μία σειρά αγώνων… ευκαιρία για τους "κιτρινόμαυρους".

Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για την ομάδα, είναι η αντεπίθεση. Η ρελάνς που ψάχνει για να… πάρει τα πάνω της, να καλύψει το χαμένο έδαφος και να “πατήσει” πιο σταθερά στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ολα αυτά, μπορούν να έρθουν από μία σειρά αγώνων που έχει μπροστά της μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και πριν ανοίξει ξανά ο κύκλος των ντέρμπι για τον 2ο γύρο. Αυτά τα ματς έχουν φυσικά τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, αλλά είναι ξεκάθαρα μέσα στις δυνατότητες της ομάδας ενώ λείπουν και τα ντέρμπι.

Επτά παιχνίδια, 21 βαθμοί.

Μέχρι το παιχνίδι της Τούμπας λοιπόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του επτά παιχνίδια. Τρία στο “¨Κλεάνθης Βικελίδης” και τέσσερα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Στο σύνολο δηλαδή; 21 βαθμοί. Το απόλυτο φυσικά της συγκομιδής είναι πολύ δύσκολο αλλά οι αντίπαλοι θεωρητικά είναι πάντα στα μέτρα του.

Δύσκολες “έξοδοι”

Τα ντέρμπι μπορεί να λείπουν, αλλά τα παιχνίδια του ΑΡΗ μακριά από την έδρα του είναι σε δύσκολες έδρες. Ξάνθη, Λάρισα, Λιβαδειά και Τρίπολη είναι εκτός έδρας ματς με… παγίδες. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι στις δυνατότητες του πιο ποιοτικού ΑΡΗ.

Ματς… must win στη Θεσσαλονίκη

Η Λαμία, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος θα είναι οι τρεις ομάδες που θα έρθουν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” . Οι δύο τελευταίοι είχαν… πληγώσει τον ΑΡΗ στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Συν όιτι οι ¨κυανέρυθροι” “παίζουν” ακόμα για τις θέσεις της Ευρώπης και είναι σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς ότι τους έχουν στην έδρα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα