Νέες αναφορές στην Τουρκία για ΑΡΗ και Βολκάν Σεν

από Γιώργος Γκάτος

Τα τελευταία 24ωρα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, που κάνουν λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στον διεθνή ποδοσφαιριστή Βολκάν Σεν και τον ΑΡΗ αναφέροντας ότι ο 31χρονος παίκτης είναι πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα μέσα της Τουρκίας σημειώνουν ότι: “Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που βρίσκεται στον δρόμο του Βολκάν Σεν, καθώς οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις. Μετά την περίοδο αδράνειας που πέρασε ο παίκτης , φαίνεται ότι η ποδοσφαιρική ζωή του μπορεί να συνεχιστεί στη γειτονική χώρα, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός και ο ΑΡΗΣ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα της Ελλάδας που κατέχει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ο Βολκάν Σεν έπαιξε σε ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Μπούρσασπορ, ενώ έχει αγωνιστεί 26 φορές με τη φανέλα της Εθνικής”.

Άλλο δημοσίευμα στην Τουρκία παρουσιάζει την είδηση με τίτλο “Βόμβα με τον Βολκάν Σεν! Η νέα του ομάδα..”, ενώ τονίζουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ΑΡΗ, ενώ χαρακτηρίζουν σαν πρόταση – βόμβα, αυτή που κατατέθηκε από τους “κιτρινόμαυρους” για τον 31χρονο διεθνή παίκτη. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα