Από αυτούς, περιμένει περισσότερα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδοσφαιριστές, η απόδοση των οποίων μπορεί να αποτελέσει "κλειδί" στην πορεία της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν έχει ξεκινήσει. Οι μεταγραφές είναι το πρώτο που περιμένει ο Σάββας Παντελίδης. Οχι όμως και το μοναδικό. 

Το βλέμμα του 53χρονου τεχνικού είναι φυσικά στραμμένο και στο υπάρχον ρόστερ. Και σε παίκτες που αποτελούν “κλειδιά” στη φετινή πορεία της ομάδας και περιμένει από αυτούς μία πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή παρουσίασαν μέχρι και την διακοπή των εορτών. 

ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Είναι από αυτούς που έχουν… κουβαλήσει τον ΑΡΗ αλλά παράλληλα έχει προβληματίσει αρκετά με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που διανύει. Ο Αργεντινός άσσος είναι βασικό “γρανάζι” της φετινής ομάδας και η παρουσία του μπορεί να είναι καταλυτική στο δεύτερο μισό της χρονιάς. 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Ο 24χρονος χαφ ξεκίνησε πολύ θετικά την παρουσία του στον ΑΡΗ. Από το πέναλτι όμως κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά, δεν θυμίζει τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά μεσοαμυντικά για την ομάδα. 

ΜΙΤΖΕΝ ΜΠΑΣΑ

O Αλβανός είναι μία περίπτωση περίπου αντίθεση με αυτή του Σιώπη. Δηλαδή δεν ξεκίνησε καλά και είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Στα τελευταία ματς και ειδικά επί Παντελίδη αρχίζει να σταθεροποιεί την παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα όμως μπορεί να δώσει περισσότερα. 

ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΜΑ

Ο Πορτογάλος είναι ίσως ένας από τους λίγους διασωθέντες του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια. Κάνει δουλειά μέσα στο γήπεδο που δεν αποτυπώνεται στα στατιστικά. Αυτά πάντως μαρτυρούν την μικρή συνεισφορά του στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία. Και από το πιο υψηλό συμβόλαιο της ομάδας, περιμένεις σίγουρα πιο πολλά. 

ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ

Με τον ΑΡΗ να φουλάρει τελικά για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ο Τυνήσιος θα είναι αυτός που μαζί με τον Ντιγκινί θα επωμιστούν το επιθετικό βάρος. Ο Γιουνές έχει έξι γκολ και θα μπορούσε βέβαια να μετράει περισσότερα. Με μεταπτώσεις όμως στην απόδοσή του, οι οποίες στον ΑΡΗ ελπίζουν να μειωθούν στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα