Δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον "Τούρκο Μέσι" η Λίβερπουλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έχει χαρακτηριστεί ως ο «Τούρκος Μέσι» και ήδη λέγεται ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται σοβαρά για εκείνον. Ο λόγος για τον 19χρονο μέσο Αμπντουλκαντίρ Ομούρ που αγωνίζεται στην Τράμπζοσνπορ.

Στη χώρα του θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του και λέγεται ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι διατεθειμένη να δώσει 30 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Άνφιλντ».

Ο Ομούρ γνωρίζει για αυτές τις φήμες και μίλησε γι’ αυτό στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως θα ήταν απόλυτα θετικός αν συμφωνούσε σε αυτό και η νυν ομάδα του.

«Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Τέτοιες προσφορές είναι κάτι που η Τράμπζονσπορ θα πρέπει να συζητήσει. Αν η ομάδα δώσει το ‘ΟΚ’, τότε μπορεί να γίνει κουβέντα. Θα κάνω ότι είναι καλύτερο για τα συμφέροντα της ομάδας. Αν η ομάδα πει να φύγω, θα φύγω. Αν μου πουν να μείνω, θα μείνω. Κάνουμε εξαιρετική σεζόν, είμαστε στη μάχη του τίτλου και στο δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου», ξεκαθάρισε ο Ομούρ.

Ο Ομούρ είχε πάνω από 30 συμμετοχές την σεζόν 2017/18, ενώ περιμένει να κάνει την πρώτη του συμμετοχή και με την εθνική Τουρκίας.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και αυτή τη σεζόν μετρά δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα