Προβάδισμα για Σεβίλλη (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Έκανε το πρώτο βήμα η Σεβίλλη

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Βάθκεθ, έβγαλε τον Νολίτο απέναντι από τον Σιμόν με εξαιρετική κάθετη και ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 με άψογο πλασέ.

Ωστόσο η Αθλέτικ παρά το σοκ από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, είχε μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 1-1 όμως έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Σοριάνο, αλλά και το… VAR καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Αντούριθ (41′), με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια.

Το γκολ που δικαιούντουσαν οι γηπεδούχοι το πέτυχαν στο 3ο λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Σαν Ζοσέ, μετά από κόρνερ του Σουσαέτα, να κάνει το 1-1 με την Σεβίλλη ωστόσο να απαντά άμεσα.

Στο 53′ ο Νολίτο με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά «έκοψε» στα δύο την άμυνα των γηπεδούχων και ο Αντρέ Σίλβα δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 10 τέρμα του ως παίκτης των «Ροχιμπλάνκος».

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στο 77′ με δυνατό σουτ του Μπεν Γεντέρ, μετά από ακόμη μία ασίστ του MVP Νολίτο, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ισπανίας.

Προτεινόμενα Άρθρα