Τα ερωτηματικά και οι εναλλακτικές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συγκεκριμένες οι επιλογές που υπάρχουν για τα χαφ και την επίθεση

Ο άξονας είναι αυτός που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον Σάββα Παντελίδη εν όψει του αγώνα με τη Λαμία, λόγω των ερωτηματικών που συνεχίζουν να υπάρχουν. 

Σιώπης και Γιουνές παραμένουν αμφίβολοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (14/01). Εχουν βέβαια πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή, όμως ο Παντελίδης είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμα και τα εναλλακτικά πλάνα του. 

Οι επιλογές του 53χρονου τεχνικού για τα χαφ και την επίθεση είναι συγκεκριμένες. Ακόμα δεν έχει δείξει μία ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα. Στην όση τακτική έκανε όμως αυτές τις μέρες, τουλάχιστον για τα χαφ έδειξε να έχει στο μυαλό του τον Λευτέρη Ιντζόγλου. 

Ακόμα βέβαια υπάρχει η επιλογή του Κολάσο και από τη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές λεπτομέρειες για τη διακοπή του δανεισμού του. Αν μείνει μέχρι τη Δευτέρα θα είναι και αυτός διαθέσιμος και έχει τις δικές του πιθανότητες. Η παρουσία του Ιντζόγλου όμως θα σημαίνει ότι θα υπάρχει στο κέντρο και ένας παίκτης που θα λειτουργεί πιο ανασταλτικά, δίπλα στον δημιουργικό Ματίγια. Κάτι που χρειάζεται ειδικά στον άξονα. 

Οσον αφορά την επίθεση, εάν ο Γιουνές δεν είναι έτοιμος για την ενδεκάδα αυτό θα σημαίνει ότι ο Ντιγκινί θα προωθηθεί στην κορυφή και φανέλα βασικά θα πάρει ο Νίκο Μαρτίνες.

Προτεινόμενα Άρθρα