Πάει για Λίντσεϊ Ρος ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Τον 26χρονο Γαλλομαυριτανό στόπερ, Λίντσεϊ Ρος, που αγωνίζεται στην Λοριάν, έχει ξεχωρίσει ο ΑΡΗΣ.

Οι “κίτρινοι” έχουν εντοπίσει τον παίκτη με τον οποίο θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και αυτός είναι ο Λίντσεϊ Ρος. Ο 26χρονος Γαλλομαυριτανός στόπερ, αγωνίζεται από το 2016 στην Λοριάν, όμως φέτος δεν έχει ενεργό ρόλο στον γαλλικό σύλλογο (οκτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 1 γκολ), κάτι που του έχει αυξήσει την επιθυμία ν’ αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ, έχουν ξεχωρίσει την συγκεκριμένη περίπτωση και παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Το who is who του Ρος:

Ο Ρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2010 στην Λαβάλ. Εκεί έμεινε για 3 χρόνια, μετρώντας 69 συμμετοχές και 3 γκολ, συνολικά. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την Βαλενσιέν και το καλοκαίρι του 2014, τον απέκτησε η Λυών, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο. Με την πρώτη ομάδα κατέγραψε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το 2016, παραχωρήθηκε δανεικός από την Λοριάν, η οποία απέκτησε εξ’ ολοκλήρου τα δικαιώματά του από την Λυών, τον ίδιο χρόνο. Την επόμενη σεζόν, ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπαστιά κι επέστρεψε το καλοκαίρι, στην Λοριάν. 

Η πορεία του στην Εθνική: 

Ο Ρος, έχει παίξει σε όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Γαλλίας και από το 2018, είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Μαυριτανίας.

Προτεινόμενα Άρθρα