Αυτά σκέφτεται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η δεξιά πλευρά και ο άξονας που έχουν ερωτηματικά

Στη χθεσινή προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης έδωσε μία πρώτη εικόνα των σκέψεων του για την ενδεκάδα του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στη Λάρισα. 

Για ακόμη ένα ματς οι επιλογές του 53χρονου είναι συγκεκριμένες και… περιορισμένες, ειδικά από τη στιγμή που φαντάζει αρκετά δύσκολη και η συμμετοχή του Τόνσο ως βασική επιλογή στο συγκεκριμένο ματς. 

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν έχουν να κάνουν κυρίως με τον άξονα και τη δεξιά πλευρά, όπου δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Κωνσταντινίδης ως αντί-Γκάμα και ο Τζανακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, πλαισιώνοντας στην άμυνα τους Δεληζήση, Βέλεθ και Βαλεριάνο ο οποίος όπως φαίνεται θα παραμένει στο αρχικό σχήμα.

Στον άξονα το σίγουρο νέο πρόσωπο είναι ο Μπάσα όπως και ο Ματίγια, την ώρα που δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Ιντζόγλου συμπληρώνοντας τη συγκεκριμένη τριάδα. Είτε σε 4-3-3 είτε σε 4-2-3-1 με τον Ισπανό πίσω από τον Ντιγκινί. Με τον Γκαρσία φυσικά να διατηρητείται στα επιθετικά άκρα. 

Η σημερινή προτελευταία προπόνηση θα δείξει εάν ο Παντελίδης θα επιμείνει στις χθεσινές δοκιμές ή θα προτιμήσει κάτι διαφορετικό.

Προτεινόμενα Άρθρα