Στο “στόχαστρο” του ΑΡΗ ο Μπατό

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”, ο ΑΡΗΣ έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα τον Σέλντον Μπατό.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ”, οι “κίτρινοι” έχουν εντοπίσει τον στόπερ για να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους και αυτός είναι ο Σέλντον Μπατό.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός από το Τρίνινταντ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Καζακστάν με την Καϊράτ Αλμάτι, ως δανεικός από την ρωσική Σαμάρα. Ο παίκτης από την 1η Γενάρη είναι ελεύθερος και ο ΑΡΗΣ έχει στραμμένη την προσοχή του επάνω του.

Το who is who του Μπατό

Ο Σέλντον Μπατό (1,86μ.), γεννήθηκε στο Port of Spain του Τρίνινταντ, στις 29/01/1991. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Σαν Χουάν Χαμπλοτε (ομάδα του Τρίνινταντ). Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στους Νορθ Ιστ Σταρς και τον Σεπτέμβρη της ίδια χρονιάς έκανε το βήμα στην Ευρώπη, για λογαριασμό της βέλγικης Μένχελεν. Την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ρωσική Σαμάρα, με την ρωσική ομάδα ν’ αποκτά στο τέλος της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, τα δικαιώματά του. Τελευταίος του σταθμός, ήταν η Καϊράτ Αλμάτι, στο Καζακστάν.

Διεθνής καριέρα

Ο Μπατό, έχει παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες του Τρίνινταντ από την εφηβική ηλικία και είναι μέλος της εθνικής ομάδας των ανδρών, από το 2013, με την οποία μετράει 27 συμμετοχές και 3 γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα