Ερωτηματικό ο αντί-Γκάμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κενό του Πορτογάλου και οι υπόλοιπες θέσεις στο βασικό σχήμα

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα δεν ανέτρεψε μόνο τα μεταγραφικά πλάνα του ΑΡΗ αλλά και τα αγωνιστικά του Σάββα Παντελίδη. Τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα και το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. 

Οι δοκιμές από τον 53χρονο τεχνικό ήταν αρκετές τις τελευταίες ημέρες. Οπως δηλαδή αυτή του Κωνσταντινίδη -με τον Τζανακάκη στα μπακ- ή η είσοδος του Μενέντεθ στην ενδεκάδα με τον Γκαρσία να πηγαίνει στα δεξιά. Την ώρα που φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Μαρτίνες όπως και του Κόρχουτ που έχει τις δικές του πιθανότητες. 

Στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης, ο Ματίγια έχει πιθανότητες να ξεκινήσει πίσω από τον Ντιγκινί. Στην περίπτωση που γίνει αυτό, ο Μπάσα που επιστρέφει σίγουρα στην ενδεκάδα θα είναι με τον Ιντζόγλου στα χαφ. Μία τριάδα που δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και με 4-3-3 που επίσης δοκίμασε ο Παντελίδης τις τελευταίες ημέρες. 

Στην άμυνα, εάν ο Κωνσταντινίδης δεν ξεκινήσει μπροστά θα χρησιμοπιηθεί στο δεξί άκρο. Βέλεθ-Δεληζήσης θα είναι οι δύο στόπερ και ο Βαλεριάνος δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία. Στο τέρμα φυσικά θα παραμείνει ο Χουλιάν Κουέστα.

Προτεινόμενα Άρθρα