Σύμμαχος το "θέλω" του Χαριστέα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον περασμένο Νοέμβριο οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες

Το όνομα του Αγγελου Χαριστέα βρέθηκε μεταξύ των όσων ανέφερε ο Θεόδωρος Καρυπίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου 

Η παρουσία του φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά και εκείνη πριν λίγο καιρό στη σουίτα του Θεόδωρου Καρυπίδη, αποτέλεσαν “τροφή” για σενάρια που ήθελαν την επιστροφή του παλαίμαχου άσσου στον ΑΡΗ. Κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως αποδείχθηκε και με τα όσα είπε χθες ο Καρυπίδης. 

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ θέλει τον Χαριστέα στην ομάδα, τόσο για τις ακαδημίες όσο και για κάποιον άλλο ρόλο ενδεχομένως. Με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να υπάρχουν εδώ και κάποιο καιρό. 

Συγκεκριμένα αυτές ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή και την παρουσία του Χαριστέα στο γήπεδο. Εμειναν όμως στάσιμες λόγω των εξελίξεων που προέκυψαν με το θέμα προπονητή στην ομάδα. 

Εκτοτε δεν σημειώθηκε κάτι νεότερο, όμως η αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία υπάρχει. Και το δεδομένο “θέλω” του Χαριστέα να βοηθήσει τον ΑΡΗ είναι ο “σύμμαχος” για να επιστρέψει. Αρκεί φυσικά οι συνθήκες να είναι αυτές που επιθυμεί, έχοντας ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό του για τους τρόπους που μπορεί να συμβάλλει στο κομμάτι που θα του ανατεθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα