Ανοίγει τα χαρτιά του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα δεδομένα με όλα τα νέα πρόσωπα

Η χθεσινή προπόνηση δεν επεφύλασσε κάποια… είδηση όσον αφορά τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ίσως επειδή θέλει να δει σήμερα και την κατάσταση των Λάρσον και Ρος. 

Ο δεύτερος είναι και αυτός για τον οποίο ο Παντελίδης μάλλον… καίγεται περισσότερο από τη στιγμή που ο Δεληζήσης είιναι η μοναδική επιλογή στα στόπερ. O Γάλλος δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί αλλά υπάρχουν δύο πλευρές. Η μία είναι ότι όντως μπορεί κάλλιστα να παίξει βασικός και η άλλη ότι μόλις σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Κάτι που ισχύει και για τον Σουηδό, χωρίς όμως αυτό να απαγορεύει και την παρουσία τους στην αποστολή. 

Οσον αφορά τους Τόνσο και Σιώπη, καθημερινά ανεβάζουν ολοένα και περισσότερο ρυθμούς δείχνοντας έτοιμοι να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση. Ο Αργεντινός ίσως να έχει περισσότερες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα σε σχέση με τον 24χρονο χαφ ο οποίος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις αλλά από την άλλη πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ αθλητική σωματοδομή. Αμφότεροι πάντως αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι για να βγάλουν 90λεπτο. 

Προτεινόμενα Άρθρα