Χόλμπεργκ: "Ξέρω για τον ΑΡΗ, καιρός για βήμα στην καριέρα μου"

από AllAboutARIS

Ο Κάλε Χόλμπεργκ σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα "nt.se" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την πρόταση του ΑΡΗ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους "κιτρινόμαυρους", τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου, ενώ τονίζει πως θέλει να κάνει το βήμα στην καριέρα του.

Το AllAboutARIS παραθέτει την συνέντευξη του Κάλε Χόλμπεργκ στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα (https://www.nt.se/sport/holmberg-om-aris-jag-har-borjat-googla-om5718811.aspx)

Καταρχήν το άρθρο αναφέρει: “Η ομάδα της Νόρκεπινγκ πήρε δύο καινούργιους καί πολύ καλούς επιθετικούς αλλά κινδυνεύει να «χάσει» τον Κ. Χόλμπεργκ διότι ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης θέλει να τον αγοράσει!

Ακολουθούν οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου προς τον Σουηδό επιθετικό. 

Ερώτηση δημοσιογράφου: Γνωρίζεται γιά κάποιο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού ;
Κ.Χόλμπεργκ: Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον καί ότι ήρθε μία πρόταση από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης!

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είσαι έτοιμος γιά το επόμενο «βήμα σου»;

Κ. Χόλμπεργκ: Ναί, έτσι πιστεύω. Είμαι αρκετά χρόνια στην Σούπερ λίγκα καί με πολύ καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό καί τώρα πιστεύω ότι είναι καιρός να δοκιμάσω το πόσο καλός είμαι καί εάν μπορώ να εξελιχθώ στο εξωτερικό καί σε καλύτερα πρωταθλήματα.
Πριν γίνει όμως οτιδήποτε σας διαβεβαιώ ότι το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου.

Δημοσιογράφος : Γιά τον ΑΡΗ τι γνωρίζεις;

Κ. Χόλμπεργ: “Αυτά πού γνωρίζω είναι μέσω διαδικτύου , …ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα … με φανταστικούς φιλάθλους …σε μία όμορφη πόλη!
Πραγματικά …μεγάλο το ενδιαφέρον γιά όλα αυτά!” 

Δημοσιογράφος:  Το να αφήσεις την Νόρκεπινγκ, πως θα το αντιμετώπεις; Με μελαγχολία ;

Κ.Χόλμπεργκ: “Φυσικά καί είναι έτσι ακριβώς. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα πού είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έχουν έρθει δύο καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα καί το ενδιαφέρον μεγαλώνει ….αλλά έτσι είναι με όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές, θέλουμε να κάνουν μεγαλύτερι βήμα προς τα έξω!!!”

Προτεινόμενα Άρθρα