Ψάχνει το μπαμ με Κασταΐνιος

από AllAboutARIS

Ο 26χρονος Ολλανδός φορ είναι στη λίστα των κιτρίνων. Δύσκολη περίπτωση αλλά την… παλεύει ο ΑΡΗΣ

Μια πολύ δύσκολη αλλά εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του σέντερ φορ κυνηγάει τα τελευταία 24ωρα ο ΑΡΗΣ. Πρόκειται για τον Λουκ Καστάινιος τον 26χρονο φορ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που όμως είναι σε διαδικασία αποχώρησης από την πορτογαλική ομάδα.

Ο Κασταϊνιος υπήρξε πριν από μερικά χρόνια το παιδί θαύμα του ολλανδικού ποδοσφαίρου αναγκάζοντας την Ίντερ να τον αγοράσει από την Φέγενορντ έναντι 4εκ ευρώ το 2011. Στην Ίντερ δεν έπαιξε πολύ και παρά το γεγονός ότι εξέφρασαν ενδιαφέρον Λίβερπουλ και Τότεναμ, επέστρεψε στην Ολλανδία και την Τβέντε έναντι 6κ. Σε τρεις σεζόν πέτυχε 42 γκολ σε 114 παιχνίδια για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2015 η Αιντραχτ. Σημείωσε πέντε γκολ σε 22 παιχνίδια κα το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ.

Στην πρώτη του χρονιά στην Λισσαβόνα έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια. Πέρσι δόθηκε δανεικός στην Φίτεσε (36 συμμ- 3 γκολ) και φέτος έχει αγωνιστεί ως αλλαγή μόλις σε τρία παιχνίδια της Σπόρτινγκ όντας στη σκιά του Ντοστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και μάλιστα οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  U17 το 2009 είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μισών συλλόγων της Ευρώπης αλλά ο ίδιος επέλεξε να μείνει στην Φέγενορντ.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι θα ήθελε να απαλλαγεί από αυτό ενώ και ο ίδιος ο παίκτης αναζητά ομάδα. Το πρόβλημα βέβαια είναι το υψηλό κασέ του και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ΑΡΗΣ την πρότασή του ώστε να τον δελεάσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα