Τα κλειστά χαρτιά και το πιθανό σχήμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ πιθανή η παρουσία νέων προσώπων στη σημερινή ενδεκάδα

Εβδομάδα με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και κλειστά χαρτιά ήταν αυτή που διανύει ο ΑΡΗΣ, εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό. 

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έδωσε στις προπονήσεις ξεκάθαρη εικόνα για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα, η οποία πάντως είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει νέα πρόσωπα. Οχι όμως και πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα. 

Στην άμυνα υπάρχει πλέον η επιλογή του Ρος για τον παρτενέρ του Δεληζήση. Ο Γάλλος όμως έχει μόλις δύο προπονήσεις και από τη στιγμή που πρόκειται για μία ιδιαίτερη θέση, δεν αποκλείεται ο Παντελίδης να διατηρήσει τον Μπάσα δίπλα στον αρχηγό του ΑΡΗ. Τα μπακ δεν θα έχουν εκπλήξεις, με τους Τζανακάκη και Βαλεριάνο να ξεκινούν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. 

Στη μεσαία γραμμή υπάρχει πλέον η επιλογή του Σιώπη ο οποίος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματίγια εάν ο Μπάσα παραμείνει στα μετόπισθεν.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και η παρουσία του Τόνσο ως “10άρι” πίσω από τον Ντιγκινί εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη και ξεκινήσει ο Λάρσον μπροστά, την ώρα που όπως φαίνεται Κόρχουτ και Γκαρσία θα διατηρήσουν ως εξτρέμ όπου μπορεί επίσης να χρησιμοποηθεί ο Σουηδός. 

Με λίγα λόγια υπάρχουν οι… σίγουροι αλλά και κάποια ερωτηματικά, που θα απαντηθούν λίγο πριν τη σέντρα.

Προτεινόμενα Άρθρα