Ο ΑΡΗΣ στην μέση της κόντρας ΑΙΚ-Σούντγκρεν

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η ΑΙΚ είναι αυτή που στέκεται εμπόδιο στην μετακινηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν στον ΑΡΗ

ΑΡΗΣ και Σούντγκρεν έχουν συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο 2.5 ετών, αλλά η ΑΙΚ δεν δίνει την έγκρισή της για την μεταγραφή. Πολλοί στην Σουηδία σημειώνουν ότι εκδικείται τον παίκτη για το γεγονός ότι έχει αρνηθεί την επέκταση του συμβολαίου του. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον ΑΡΗ με τριπλασιασμό των αποδοχών τους σε σχέση με όσα αμοίβεται στην ΑΙΚ, αλλά η σουηδική ομάδα δεν δέχεται να τον παραχωρήσει τουλάχιστον σήμερα με τους όρους του ΑΡΗ.

Οι κίτρινοι χθες το βράδυ κατέθεσαν την τελική τους πρόταση ύψους 220.00 ευρώ συνολικά. 100.000 ευρώ στις 15 Φεβρουαρίου και 120.000 ευρώ στις 15 Ιουνίου. Τα χρήματα αυτά είναι και 20.000 παραπάνω από τα 200.000 που αξιωνει η ΑΙΚ. Τα αξιώνει όμως σήμερα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να είναι συνεπής στον γενικότερο σχεδιασμό της και ήδη αποτελεί υπέρβαση το γεγονός ότι προσπαθεί να αγοράσει ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο. 

Θα περιμένει μέχρι τις 31 Γενάρη μήπως και αλλάξει άποψη η ΑΙΚ με γνώμονα και το γεγονός ότι από 1η Ιουλίου ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει με τον ΑΡΗ χωρίς κανένα πλέον όφελος για τους Σουηδούς.

Είναι ξεκάθαρο ένα παιχνίδι πλέον ανάμεσα στις 2 πλευρές χωρίς όμως κερδισμένο. Ο παίκτης ταξιδεύει στο Ντουμπάι για προετοιμασία, ο ΑΡΗΣ δεν αποκτάει από τώρα ένα παίκτη που θέλει πολύ και η ΑΙΚ είναι πολύ πιθανό να απωλέσει τα χρήματα το καλοκαίρι.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Χολμπεργκ, αλλά εκεί το ποσό είναι ακόμα μεγαλύτερο (πλησιάζει τις 600.000 ευρώ). Με γνώμονα ότι μένουην 13 ματς ως το τέλος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν είναι σε θέση να επιβαρύνει το μπάτζετ της με ένα τέτοιο ποσό και αναγκαστικά η υπόθεση πάει για το καλοκαίρι, όταν και η Νόρκεπινγκ θα μπει στην λογική απώλειας του παίκτη με πολύ λιγότερα ή καθόλου χρήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα