Φόβος για τα αεροπλάνα στην Κάρντιφ λόγω Σάλα!

από AllAboutARIS

Μερικοί παίκτες της Κάρντιφ φοβούνται να πετάξουν με το αεροπλάνο για τις υποχρεώσεις της ομάδας μετά και την τραγική εξαφάνιση του παραλίγο συμπαίκτη τους Εμιλιάνο Σάλα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού των Ουαλών Σολ Μπαμπά, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έχουν υποστεί μεγάλο σοκ μετά και τον διαφαινόμενο χαμό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του συλλόγου τους Εμιλιάνο Σάλα, ενώ αρκετοί από αυτούς φοβούνται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τις υποχρεώσεις της ομάδας.

 Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός ο όποιος είχε αποκτηθεί πρόσφατα από τους «bluebirds», βρισκόταν σε πτήση με κατεύθυνση προς το Κάρντιφ με σκοπό να παραστεί στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας, όταν το αεροπλάνο στο όποιο επέβαινε εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός της ομάδας του Γουόρνοκ, επισήμανε επίσης την προσωπική επαφή που είχε ο ίδιος, μέσω του κοινού ατζέντη τους, με τον Σάλα. Τόνισε ότι όλη η ομάδα λυπάται πραγματικά και ότι κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που συνέβη.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Νιλ Γουόρνοκ, ανέφερε ότι τις πρώτες στιγμές μετά το τραγικό περιστατικό σκέφτηκε να παρατήσει το ποδόσφαιρο και την θέση του, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που συνέβαινε.

«Η ηλικία μου δεν βοηθάει στον να ξεπεράσω το άγχος και ο γιατρός μου είπε ότι ακόμα και μετά από τόσες μέρες δεν φαίνεται να έχω ξεπεράσει το στρες» ήταν τα λόγια του κόουτς.

Προτεινόμενα Άρθρα